Masina ta e in siguranta in parcare la DezPezzi Park & Fly, la 3 minute de Aeroportul International Avram Iancu Cluj, pentru ca tu sa poti pleca fara griji in calatorie!

Stim ca atunci cand pleci intr-o calatorie cu avionul, indiferent de durata acesteia, iti faci griji in privinta bunurilor ramase acasa, iar masina se numara printre ele. Pe principiul paza buna trece primejdia rea, daca pleci intr-o calatorie cu avionul si alegi sa iti lasi masina intr-o parcare din apropierea aeroportului este bine sa te asiguri ca in interiorul acesteia sunt luate masurile de siguranta necesare pentru protejarea automobilelor parcate.

In cazul in care ai nevoie de o parcare in apropierea aeroportului Avram Iancu din Cluj, iti vom da cateva motive pentru care DezPezzi Park & Fly este alegerea potrivita pentru siguranta masinii si linistea calatoriei tale!

 

3 motive pentru care masina ta e in siguranta in parcare la DezPezzi Park & Fly

 

1. SISTEM VIDEO DE SUPRAVEGHERE PERFORMANT

 

Dezpezzi Park & Fly este o parcare sigura datorita sistemului video de supraveghere performant.

Masina ta va fi supravegheata pe toata durata in care se afla in parcarea noastra. Sistemul video de supraveghere este de ultima generatie, iar fiecare camera video este amplasata astfel incat sa acopere intreaga suprafata a parcarii. Montate strategic, camerele nu au unghiuri moarte si ofera o imagine completa a activitatii din parcare. Indiferent de zona in care vei parca, masina ta va fi in permanenta supravegheata.

 

 2.  AGENT DE PAZA 24/ 7

 

Dezpezzi Park & Fly este o parcare sigura pentru ca garanteaza prezenta unui agent de paza 24/ 7.

Un agent de paza specializat va monitoriza toata activitatea din parcare si se va asigura de bunul mers al lucrurilor. Acesta va avea grija sa supravegheze constant imaginile de pe camerele de supraveghere si sa intervina daca ceva nu este in regula.

 

 3. ILUMINARE PE TIMP DE NOAPTE

 

Dezpezzi Park & Fly este o parcare sigura deorece este iluminata pe timp de noapte.

Poate una dintre cele mai simple solutii de siguranta este iluminatul pe timp de noapte. Asigura o vizibilitate buna asupra tuturor locurilor de parcare. In acest fel descurajeaza orice tentativa de frauda care poate sa apara sub protectia anonimatului oferit de intunericul noptii. De asemenea, favorizeaza si o buna claritate a imaginilor suprinse de camerele de supraveghere. In plus, garanteaza siguranta clientilor care doresc sa isi lase sau sa preia masina pe timp de noapte.

 

Chiar daca o parcare faciliteaza mai multe masuri de siguranta, si tu trebuie sa iti iei anumite masuri de precautie:

  • Nu lasa niciodata la vedere obiecte de valoare
  • Cand pleci de langa masina, asigura-te ca portierele sunt inchise
  • Daca ai instalat un sistem de alarma, verifica sa fie mereu functional

 

Acum ca ai aflat toate motivele pentru care masina ta e in siguranta in parcare la DezPezzi Park & Fly, ne poti contacta oricand pentru o rezervare!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *