Cele mai mici preturi pentru parcare la DezPezzi? Chiar asa sa fie? Da, chiar asa este! DezPezzi Park & Fly este cea mai noua parcare de langa Aeroportul International Avram Iancu din Cluj unde vei gasi garantat cele mai mici preturi!

Atunci cand iti planifici o calatorie cu avionul si ai de gand sa mergi cu masina personala la aeroport, la costurile aferente biletelor de avion se adauga si alte cheltuieli de ordin administrativ. Printre acestea se numara si cele cu parcarea masinii.

Din acest motiv, inca de la inceput, DezPezzi Park & Fly a fost gandita ca o parcare sigura, cu servicii profesionale, dar si cu preturi accesibile, localizata in imediata apropiere a Aeroportului Avram Iancu din Cluj-Napoca.
 

De la 7 lei/ zi: cele mai mici preturi pentru parcare la DezPezzi

 

Acum iti poti lasa masina in siguranta in parcare, platind o suma modica, incepand de la 7 lei/ zi! Vei putea  sta linistit pe toata durata calatoriei tale. Masina ta va fi pe maini bune, iar “cazarea” ei nu te va costa o mica avere.

Preturile variaza in functie de durata in care masina ta va sta parcata la DezPezzi Park & Fly. Numarul de zile de stationare influenteaza costul unei zile de parcare.

De exemplu, daca doresti sa iti lasi masina pe o perioada de 7 zile in parcarea noastra, pretul va fi de 80 lei. Daca ai nevoie de o perioada mai lunga de parcare, spre exemplu 20 de zile, pretul va fi de 135 lei. La un calcul simplu, vedem ca asta inseamna mai putin de 7 lei/ zi!

Vezi AICI lista completa a tarifelor DezPezzi Park & Fly.  

 

Oferte personalizate pentru flote sau companii

 

Este destul de multa bataie de cap cu parcarea cand trebuie sa parchezi doar masina personala. Dar oare cum ar fi sa trebuiasca sa gasesti o parcare suficient de mare in apropierea aeroportului si cu preturi accesibile pentru o intreaga flota de masini?!

Iti spunem noi, este la fel de simplu ca pentru masina personala! Trebuie doar sa ne contactezi din timp si ne vom asigura ca vom gasi solutia optima in functie de cate masini vei dori sa parchezi la DezPezzi Park & Fly si perioada stationarii.

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata!

Asadar, chiar ai parte de cele mai mici preturi pentru parcare la DezPezzi. Pentru mai multe informatii despre parcare si noutati despre DezPezzi Park & Fly, urmareste-ne pe Facebook!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *